Yang Lain Sedang Membaca
Resepi: Penang Char Kuey Teow ..Posted On Fri Aug 02 2013 ![]() Bahan-bahan ( 2 org ) * Untuk Pes* 200 gm udang 250ml air 4 ulas bawang putih di ketuk 6 sudu besar(sb ... Onde-Onde (Buah Melaka)Posted On Tue Nov 25 2014 ![]() Bahan-bahan: 3 cawan tepung pulut 3 sudu besar tepung gandum 1 1/2 cawan air atau secukupnya 1 - 2 kepi ... |
Lodeh Johor ..Posted On Mon Aug 05 2013 ![]() Bahan- Bahan Sayur 10 btng kacang panjang - dipotong pendek/serong 2 biji kentang - kupas kulitnya, di ... Pau Kacang HitamPosted On Wed May 28 2014 ![]() Bahan-bahan ( 15 biji ) --Doh-- • 500 gm tepung gandum • 1 1/2 sudu teh yis • 1/2 cawan gula pasir • 1/ ... |
ShareThis
Lagi.. Resepi Menarik
Resepi Ketam Masak Lemak Cili Api ..Posted On Tue Nov 25 2014 ![]() Resepi Ketam Masak Lemak Cili Api yang tak asing lagi, pastikan ketam yang segar dan hidangan anda menjad ... AYAM GORENG MASAK SERAIPosted On Thu May 08 2014 ![]() AYAM GORENG MASAK SERAIBahan1/2 ekor ayamBahan A3 biji bawang putih8 biji bawang merah1 cm halia3 batan ... Petua : Ikan Digoreng Tidak LekatPosted On Wed Jul 24 2013 ![]() Untuk memastikan ikan tidak melekat pada kuali ketika digoreng, anda harus pastikan minyak yang digunakan ... Daging Masak Mamak StallPosted On Thu May 08 2014 ![]() DAGING MASAK ALA-ALA MAMAK Bahan 1 kg. daging lembu segar-dipotong hiris mengikut urat daging, a ... SIAKAP MASAK 3 RASAPosted On Thu May 08 2014 ![]() SIAKAP MASAK 3 RASA Bahan 1 ekor ikan siakap - boleh kukus atau goreng garam kunyit 100 ml air - bole ... Resepi Chocolate LasagnaPosted On Sun Apr 27 2014 ![]() Bahan-Bahan A: 36 ketul oreo dikisar (ambil krimnya sekali) 6 sudu besar butter dicairkan Campurkan ... SALAD BEBOLA DAGINGPosted On Thu May 08 2014 ![]() bahan 500g daging cincang 2 sudu makan tepung jagung 2 sudu teh lada putih 1 biji telur 50g bawang bes ... |
10 Rahsia Keistimewaan Telur Posted On Sun Jun 16 2013 ![]() Telur sebagai menjadikan bahan makanan, telur memenuhi kebutuhan zat yang diperlukan tubuh. Rasanya cukup ... .. |
No comments:
Post a Comment